Бъди БЛАГОДЕТЕЛ

 

БЛАГОДЕТЕЛ е програма за месечни дарения на УНИЦЕФ България.

 


КАК ДА СТАНЕШ БЛАГОДЕТЕЛ?

- По банков път чрез директен дебит/ постоянно преводно нареждане. Изтегли и попълни образец на директен дебит от тук  в 2 копия. Необходимо е да посетиш клон на банка, в която имаш открита сметка, за да активираш услугата „директен дебит”. Един екземпляр остава за банката, вторият е за теб, а копие изпрати до УНИЦЕФ България на адрес: гр. София, бул. Ал. Дондуков 87, ет.2 или на е-mail: ppetkova@unicef.org

- Онлайн с кредитна/ дебитна карта.

- Чрез дарение от работна заплата. Попълни онлайн формата за дарение тук. 

- Чрез SMS (опцията е активна от 8 юли 2013 г.)
С изпращане на SMS с цифра „2“ или „5“ към 1021 се регистрираш за програма БЛАГОДЕТЕЛ чрез автоматични месечни дарения през мобилния си телефон. Текстът на SMS-а отговаря на стойността и цената на месечното ти дарение. ДДС не се дължи.

- Чрез мобилно приложение за iOS и Android. Изтегли от Apple Store или Google Market.

ОБЩИ УСЛОВИЯ НА ПРОГРАМА БЛАГОДЕТЕЛ РАЗГЛЕДАЙ ТУК >>


НА КОГО ПОМАГАТ ТВОИТЕ МЕСЕЧНИ ДАРЕНИЯ?

БЛАГОДЕТЕЛ е програма за месечни дарения на УНИЦЕФ България. Tвоята редовна подкрепа ще подпомогне дейността на УНИЦЕФ по света и проектите ни в страната:

Семейство за всяко дете – Семейно консултативни центрове за деца и семейства в риск

Най-добър старт за всяко дете - Центрове за майчино и детско здраве

Бъдеще без насилие – Терапевтични услуги за деца пострадали от насилие

Да пораснем заедно - Работилници за родители на малки деца

- Подкрепа за деца с увреждания

- Достъп до образование

- Хуманитарни кризи


 

 ДАНЪЧНИ ОБЛЕКЧЕНИЯ

От 1 януари 2009 г.  УНИЦЕФ е включен в списъците на бенефициентите на дарения, с които се намалява данъчната основа по чл. 22 ал. 1 от ЗДДФЛ и чл. 31 от ЗКПО с промени обнародвани в Държавен вестник бр.106 от 12 Декември 2008 г.


СВЪРЖИ СЕ С НАС
Петя Петкова, Комуникация с дарители и фондонабиране, УНИЦЕФ България, тел: 02/ 96 96 204; 02/ 96 96 208, е-mail: ppetkova@unicef.org

УНИЦЕФ е Детският фонд на Организацията на Обединените Нации и част от голямото семейство на ООН. От 1946 година насам, УНИЦЕФ е водеща организация, работеща в полза на децата, представена в над 190 страни и територии.