20 ГОДИНИ "БОН-БОН

04.02.2016 17:49

 

Тази година "Бон-Бон" ще отпразнува 20-годишен юбилей! За да отбележи годишнината на своите таланти “Бон-Бон Music “ подготвя голям концерт. "Бонбоните", Поли Генова и LaTiDa канят всички свои приятели и почитатели да пеят и празнуват заедно. Концертът е в подкрепа на УНИЦЕФ и правото на всяко дете да живее в любяща семейна среда, да ходи на училище и да играе.

На 9 април 2016г, от 20:30 часа в Зала 1 на НДК “Бон-Бон” в цветовете на Benetton ще излязат  заедно със  Симфоничния оркестър на БНР с диригент Христо Павлов и гост музиканти- Константин Цеков /пиано/ и Стоян Янкулов-Стунджи /барабани/. Ще си припомним всички емблематични песни от композиторите Борис Чакъров, Борислава Танева, Красимир Милетков и др.. специално оркестрирани за симфоничен оркестър.

Голямата изненада на концерта е “БонБониера” с любими български звезди, които ще пеят заедна с нас: Йорданка Христова, Нели Рангелова, Силвия и Теди Кацарови, Донии Нети, Михаела Филева, Прея, Рейчъл Роу, Джулия Бочева, Графа (посланик на добра воля на УНИЦЕФ за България),  Акага, Любо Киров, Дичо, Криско, Рафи, Бобо, Цветан Недялков /Ку-Ку Бенд/, Красимир Гюлмезов, Шкумбата, квартет Destiny, Алекс Кипров - син, Божидар Василев – ТромБоби, НМУ ”Л.Пипков”, Shooters, The Center, Vaya Dance Studio.

© UNICEF Bulgaria/2013

Детската формация „Бон-Бон“ е създадена през 1995 г. от Рози Караславова,    която е неин педагог и продуцент и до днес. Новата, различна от дотогава съществуващите групи, бързо набира популярност и досега не слиза от големите музикални сцени, събира много приятели, музиканти,  изпълнители, малки и големи зрители.   “Бон-Бон” се превръща се в марка за качество, стил и талант.  Първият в историята представител на страната ни в Детската Евровизия традиционно подкрепя множество социално ориентирани организации и инициативи включително УНИЦЕФ (в подкрепа развитието на приемната грижа, срещу насилието над деца и включващо образование за децата с увреждания), Българската Коледа, SOS Детски селища,  Световен ден на бежанците, Световен ден на информираността за аутизма и др.

 Концертът “20 години Бон-Бон” е под патронажа на Кмета на София госпожа Йорданка Фандъкова. 

"Вече 2 десетилетия работим с и за децата на България. Даваме добър пример и се стремим да вдъхновяваме. Вярваме, че музиката прави  света ни по-красив и светъл! Заповядайте да празнуваме заедно!”

Билетите са в продажба на ticketportal.bg, eventim.bg и касите на НДК. За деца до 6 години входът е безплатен, a до 14 години - на половин цена.

Всички деца имат права. Всеки може да помогне

20.11.2006 in Проекти

Със специалното участие на Димитър Бербатов, Посланик на добра воля на УНИЦЕФ за ...

Конвенция за правата на детето на 20 години

20.11.2009 in Проекти

"Конвенцията за правата на детето има значението на универсален стандарт за изграждане на един по-добър свят - свят, в ...

Заедно от детската градина

22.10.2015 in Проекти

bTV и УНИЦЕФ стартират нова социална кампания за децата със специфични ...

Да победим несправедливостта #FIGHTUNFAIR

11.12.2015 in Проекти

Защо справедливостта има ...

УНИЦЕФ работи на местата с най-тежки условия, за да достигне до най-уязвимите деца. За да спаси живота им. За да защити правата им. За да им помогне да реализират потенциала си. Работим за всяко дете, навсякъде, всеки ден - в над 190 държави и територии - за да създадем по-добър свят за всеки. И никога не се отказваме.