БГ РАДИО и УНИЦЕФ - с кампания в подкрепа на родителите на малки деца

24.10.2012 13:55

ЗАЕДНО В БГ ЗВЕЗДИ ЗА ЩАСТИЕ

БГ РАДИО и УНИЦЕФ обединяват силите си на социално активна медия и водеща организация за правата на децата в благотворителната инициатива БГ звезди за щастие.

От 12 до 19 ноември новото студио на Любими песни за любими хора на БГ РАДИО ще бъде в ресторант HAPPY в Mall of Sofia.Всяка вечер от 18:00ч. до 20:00ч., водещият Наско Стоянов ще предава вечерното поздравително шоу на БГ РАДИО на живо и в компанията на  известни български звезди. Любимите изпълнители, артисти и журналисти, ангажирани с каузата за подкрепа на семейства и деца в нужда, ще се състезават за вниманието и даренията на слушателите на БГ РАДИО и гостите в ресторант HAPPY. Колко убедителни са в анонсирането на инициативата на УНИЦЕФ - Работилница за родители и как ще провокират присъстващите да се включат в подкрепа на техния отбор с дарения на място, зависи от тяхната артистичност. Всички слушатели на БГ РАДИО, които не могат да присъстват в мобилното студио, могат да участват като изпратят смс на кратък номер 1021(1.20 лв с ДДС) в подкрепа на предпочитаната БГ звезда, която играе за щастие.

Парите, събрани от смс-и и дарения в седмицата на кампанията на БГ РАДИО и УНИЦЕФ в ресторант HAPPY, ще се използват за организирането на Работилници за родители - 11 тематично свързани семинара, от които родителите могат безплатно да научат спецификите на развитието и потребностите на малките деца, да обсъждат в група предизвикателствата, с които се сблъскват в  отглеждането на децата си, да споделят своите знания и опит със специалисти и с други родители.

Кампанията се осъществява с подкрепата на ресторанти Happy Bar & Grill като част от дългосрочното им партньорство с УНИЦЕФ.

Повече детайли за това кои БГ звезди ще се включат в кампанията на БГ РАДИО и УНИЦЕФ, както и подробности за самата инициатива - вижте на www.bgradio.bg, www.unicef.bg, www.happy.bg, както и във Фейсбук страницата на БГ звезди за щастие.

За повече информация:

 Деница СЛАВОВА

ПР отдел - БГ РАДИО

Тел. 02/952-38-16

Моб. 0887 251 690

Жаклин Цочева

Комуникации УНИЦЕФ България

Тел. 9696207

jtzocheva@unicef.org

Чуй ме сега! Утре може да е късно.

01.06.2011 in Проекти

Ранното детско развитие включва цялата необходима подкрепа за детето от пренаталното му развитие до осмата му година, ...

УНИЦЕФ работи на местата с най-тежки условия, за да достигне до най-уязвимите деца. За да спаси живота им. За да защити правата им. За да им помогне да реализират потенциала си. Работим за всяко дете, навсякъде, всеки ден - в над 190 държави и територии - за да създадем по-добър свят за всеки. И никога не се отказваме.