Гигантски балон на УНИЦЕФ ще се издигне заедно с гласа на децата в София

03.04.2015 11:59

 

©Flying High For Kids World Balloon Project/facebook page

Гигантски балон на УНИЦЕФ ще се издигне заедно с гласа на децата в София

Искаш ли да станеш част от нещо уникално?

Ела в събота (4 април) от 10:30 часа в Южния парк в столицата (Голямата поляна - откъм ул. "Нишава" - виж картата отдолу), за да се включиш заедно с други деца и млади хора в надуването на гигантски балон (на снимкaта), който ще се издигне във въздуха заедно с твоето мнение и глас и тези на твоите приятели, съученици и други ентусиасти. Искаме заедно с теб да направим уникален флашмоб - ще има песни, танци на талантливите U-Move, ще си направим групови снимки, ще се заснемем от високо с помощта на дрон, ще ни излъчат и на живо по БНТ.

Не изпускай - това се случва за първи път в България и в цяла Европа! Ела, доведи и приятелите си! Нека заедно се забавляваме и станем част от положителната промяна.

 ‪#‎ДетскоУчастие‬

Моят глас е важен

28.04.2015 in Проекти

През месец Март 2015 г. УНИЦЕФ България стартира информационна и социална кампания, посветена на правото на детско ...

УНИЦЕФ работи на местата с най-тежки условия, за да достигне до най-уязвимите деца. За да спаси живота им. За да защити правата им. За да им помогне да реализират потенциала си. Работим за всяко дете, навсякъде, всеки ден - в над 190 държави и територии - за да създадем по-добър свят за всеки. И никога не се отказваме.