Изберете коледни картички от Orange center и дарете образование на дете в нужда

23.11.2015 13:29

За втора поредна година Orange center предлага специална благотворителна колекция от коледни картички. Дизайнът на част от картичките е дело на талантливата художничка Анета Амерсдорфер, друга част от тях са създадени от деца, като знак на солидарност с децата в нужда, по време на конкурса за детска рисунка, организиран от екипа на Orange center през лятото на 2014г.

Новите попълнения през 2015 г. са картичките на тема "Малкият принц", създадени по повод специалното благотворително издание на книгата „Малкият принц”. Всички приходи от продажбите ще подкрепят програмите на Детския фонд на ООН за образование на децата в нужда в България.

Пълната колекция от картички се предлагат единствено във веригата магазини на Оrange Center. Всеки, който желае да подкрепи УНИЦЕФ, за да има възможност всяко дете да получи достъп до образование, ще може да поръча избраните картички директно от Orange center или онлайн тук.

ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ:  
Виктор Мирчев, Мениджър Комуникации, Оrange Center  
тел.: +359 885 624 373, е-mail: v_mirchev@orangebg.com

Жаклин Цочева, Директор Комуникации, УНИЦЕФ България,
тел.: 02/9696208, jtzocheva@unicef.org

УНИЦЕФ работи на местата с най-тежки условия, за да достигне до най-уязвимите деца. За да спаси живота им. За да защити правата им. За да им помогне да реализират потенциала си. Работим за всяко дете, навсякъде, всеки ден - в над 190 държави и територии - за да създадем по-добър свят за всеки. И никога не се отказваме.