Конкурсът за стаж за блогъри в платформата Voices of Youth е открит

03.05.2016 12:10

 

Конкурсът за стаж за блогъри в младежката платформа на УНИЦЕФ "Voices of Youth" е открит

Платформата Voices of Youth има удоволствието да обяви, че конкурсът за участие в стажантската програма за 2016 г. е открит. 

Тримесечния стаж започва през юни 2016 предлага възможност за младите хора на възраст от 14 до 24 години да развият своите умения за писане, изследване и критично мислене. Освен това стажантската програма дава възможност за осъществяване на глобален диалог и връзки с други младежи от целия свят. По време на стажантската програма ще бъдете напътствани и суперизирани от мениджър Социални общности на платформата Voices of Youth, който ще сподели с вас идеи и трикове за това, как да пишете добри блог постове и публикации. Стажът се осъществява дистанционно, което означава, че участниците не трябва да пътуват. 

След успешното завършване на програмата ще получите серификат от УНИЦЕФ, който ще бъде чудесно допълнение към вашето CV. 

Ако имате интерес към стажантската програма, която започва през юни 2016, можете да кандидатствате като попълните тази форма: http://goo.gl/forms/oC7bSGgHIe

Крайния срок за подаване на кандидатури е 20 май 2016 г. 

Само 10-15 стажанти ще бъдат избрани, за да участват в този кръг на стажантската програма. пореди високите изисквания и ограничения брой места екипът на Voices of Youth ще се свърже само с одобрените кандидати. 

В случай, че не сте сред избраните - не се притеснявайте. Общността Voices of Youth е открита за всеки един от вас - така че можете да публикувате, да участвате в дискусии или просто да сърфирате сред вдъхновяващите статии на нашия уебсайт. не забравяйте да ни следите във Facebook and Twitter!

За УНИЦЕФ:  
УНИЦЕФ насърчава прилагането на правата и повишаване на благосъстоянието на всяко дете посредством всяка своя дейност. Заедно с нашите партньори ние работим в 190 страни и територии, за да превърнем този ангажимент в практически действия в полза на всички деца, навсякъде по света, полагайки особени усилия да достигнем до най-уязвимите и социално изключени деца.

За повече информация:  
Жаклин Цочева, Директор Комуникации, УНИЦЕФ България  
Teл: 02/9696208, E-mail: jtzocheva@unicef.org 

Всички деца имат права. Всеки може да помогне

20.11.2006 in Проекти

Със специалното участие на Димитър Бербатов, Посланик на добра воля на УНИЦЕФ за ...

Конвенция за правата на детето на 20 години

20.11.2009 in Проекти

"Конвенцията за правата на детето има значението на универсален стандарт за изграждане на един по-добър свят - свят, в ...

Моят глас е важен

28.04.2015 in Проекти

През месец Март 2015 г. УНИЦЕФ България стартира информационна и социална кампания, посветена на правото на детско ...

УНИЦЕФ работи на местата с най-тежки условия, за да достигне до най-уязвимите деца. За да спаси живота им. За да защити правата им. За да им помогне да реализират потенциала си. Работим за всяко дете, навсякъде, всеки ден - в над 190 държави и територии - за да създадем по-добър свят за всеки. И никога не се отказваме.