Краси Куртев от „Акага” се присъедини към програмата за редовно дарителство на УНИЦЕФ България – БЛАГОДЕТЕЛ

18.05.2012 11:00

София, 18 май 2012 - Краси Куртев от „Акага" се присъедини към програмата за редовно дарителство на УНИЦЕФ България - БЛАГОДЕТЕЛ.

"Много деца в България и по света имат нужда точно от теб! Твоите редовни дарения могат наистина да променят живота им", споделя Краси.  Фронтменът на „Акага" се присъединява към групата на други известни личности, сред които плувецът Петър Стойчев, актьорът Деян Донков, журналистът и посланик на добра воля на УНИЦЕФ Ани Салич и певицата Бони, които вече работят  за популяризиране правата на децата и редовното дарителство в България.

"Създадохме програма БЛАГОДЕТЕЛ, защото чрез редовни дарения се обезпечава редовна грижа и се гарантира устойчива промяна на условията, при които децата в България и по света живеят. Малките, но редовни жестове на доброта, съпричастност и милосърдие са големите стъпки към промяната ." сподели Таня Радочай, Представител на УНИЦЕФ за България.

Един от най-ефективните начини да се  подпомагат милиони деца по света и България, е чрез редовни ежемесечни дарения към УНИЦЕФ. Всеки може да стане БЛАГОДЕТЕЛ, като дарява всеки месец сума по избор чрез следните канали:

  • Онлайн на www.unicef.bg
  • По банков път чрез директен дебит или постоянно преводно нареждане. Можете да активирате услугата бързо и удобно чрез еднократно посещение на клон на банка, в която имате открита сметка. Дарителската сметка на УНИЦЕФ е Райфайзенбанк ЕАД; IBAN:BG34 RZBB 9155 1065 0349 19; BIC:RZBBBGSF
  • Чрез Дарителската карта, издадена от Банка Пиреос България, чрез която дарявате 10 стотинки за всяка извършена транзакция, към които банка Пиреос България добавя дарение от още 20 стотинки.
  • Чрез дарение по ведомост, което се отчислява от заплатата Ви всеки месец

На този линк можете да видите видеото към програма за редовно дарителство на УНИЦЕФ - Благодетел: http://www.unicef.bg/bg/videos/stani-blagodetel-s-redovni-dareniya

За УНИЦЕФ

УНИЦЕФ е Детският фонд на Организацията на обединените нации и част от голямото семейство на ООН. От 1946 година насам, УНИЦЕФ е водеща организация, работеща в полза на децата, представена в над 150 страни по света. УНИЦЕФ помага за оцеляването и благоденствието на децата от ранното детство до юношеството. УНИЦЕФ оказва помощ в областта на детското здравеопазване и пълноценното хранене, за осигуряване на основно образование за всички момичета и момчета, както и за закрила на децата от насилие, експлоатация и СПИН. УНИЦЕФ се финансира изцяло от доброволни дарения на отделни лица, фирми, фондации и правителства.

За повече информация:

Жаклин Цочева, Директор Комуникации и връзки с обществеността УНИЦЕФ, jtzocheva@unicef.org , 02/ 9696207

 

Бъди БЛАГОДЕТЕЛ и дарявай детство!

01.11.2011 in Проекти

Децата имат нужда от грижа всеки ден, всяка минута, постоянно. Ако всеки от нас помага редовно, те няма да бъдат ...

УНИЦЕФ работи на местата с най-тежки условия, за да достигне до най-уязвимите деца. За да спаси живота им. За да защити правата им. За да им помогне да реализират потенциала си. Работим за всяко дете, навсякъде, всеки ден - в над 190 държави и територии - за да създадем по-добър свят за всеки. И никога не се отказваме.