Младежки гласове „Стреми се" - УНИЦЕФ те предизвиква

21.02.2013 12:09

За първи път конкурсът на Adobe Младежки гласове – „Стреми се” си партнира с УНИЦЕФ, за да ТИ даде възможността да постигнеш активна промяна в ТВОЯТА общност. Конкурсът на Adobe Младежки гласове „Стреми се" -  УНИЦЕФ те предизвиква, ще награди три младежки проекта  като предостави грантове, за да подпомогне изпълнението на наградените иновативни инициативи. 
 
Първата награда е в размер на 40 000 щатски долара. Втората награда е в размер на 30 000 щатски долара. Последната награда е в размер на 20 000 щатски долара и е наградата на публиката. Всички средства по отпуснатите грантове трябва да се използват за изпълнение на наградените проектите.  
Покажи ни въображението си, своята изобретателност и новаторска мисъл като използваш дигитални средства и социалните медии. Създай кратко видео, в което обясняваш своето предложение за нова или вълнуваща инициатива, която ще бъде от полза за младежите от твоята общност. Това е твоят шанс да постигнеш промяна, да разкажеш за това и да покажеш на милиони хора по света какво си направил чрез мрежата на Adobe Младежки гласове, общността на Гласовете на младежите и отразяването, което ще направи УНИЦЕФ в социалните медии.
 В допълнение на финансирането, което ще получиш за проекта си, местните експерти ще осигурят подкрепа през началния период на изпълнение. 
 
Регистрацията е отворена! 
За да можеш да участваш в конкурса, трябва да бъдеш на възраст от 13 до 19 години, а проектът ти трябва да е създаден в периода 2010-2013 г. Приемането на проектите започва сега и ще продължи до 19 април 2013 г. 
Използвай линка submissions за регистрация, за да предадеш проекта си днес!
Мобилизирай, организирай, действай!
 

Всички деца имат права. Всеки може да помогне

20.11.2006 in Проекти

Със специалното участие на Димитър Бербатов, Посланик на добра воля на УНИЦЕФ за ...

УНИЦЕФ работи на местата с най-тежки условия, за да достигне до най-уязвимите деца. За да спаси живота им. За да защити правата им. За да им помогне да реализират потенциала си. Работим за всяко дете, навсякъде, всеки ден - в над 190 държави и територии - за да създадем по-добър свят за всеки. И никога не се отказваме.