НАЦИОНАЛНО ТУРНЕ „ЗАЕДНО ЗА ДЕЦАТА НА БЪЛГАРИЯ“ В ПОДКРЕПА НА УНИЦЕФ

15.08.2013 18:09

ГРАФА АНОНСИРА ЛИЧНО ПРЕД ФЕНОВЕТЕ СИ ВЪВ ВАРНА И БУРГАС ПОДРОБНОСТИ

В неделя (18 август, 17:30 часа, ресторант Хепи, Севастопол) Графа гостува във Варна, за да разкаже лично на журналисти и фенове подробности за предстоящото му национално турне „Заедно за децата на България”. На следващия ден (19 август, 17:30 часа, ресторант Хепи, ул. Александровска 21) поп звездата ще се срещне с почитателите си в Бургас, където също има дата от турнето. Вече са обявени градовете, през които ще премине турнето, а те са Благоевград, Пловдив, Бургас, Стара Загора, Велико Търново и Варна. Финалният концерт е на 12 ноември в София, Зала 1 на НДК.

Петдесет процента от стойността на билетите от турнето ще бъдат дарени на УНИЦЕФ, за да подпомогнат работата на организацията по програми, свързани с подкрепа на най-уязвимите деца и семейства.

„Първите години от живота на всяко дете са най-важни. Аз искам всички деца в България да  живеят щастливи в семействата си – така, както аз съм имал възможността да израсна. Затова подкрепям УНИЦЕФ в работата им повече деца да имат прекрасно детство заедно с родителите си.“ споделя Графа.

Графа и екипът му вече работят по програмата за турнето и обещават, че  „концертите няма да приличат на нищо от това, което сме правили досега. Ще има и гост изпълнители, но засега запазваме тайна кои са те. Може да очаквате музикалната шоу изненада на сезона!“

Турнето и кампанията „Заедно за децата на България“ са подкрепени от верига ресторанти Хепи, които вече 4-та година подкрепят УНИЦЕФ България в активната работа за промотиране правата на децата, в промяната на определени социални нагласи и практики в отношението към децата. Основен фокус на партньорството е информираността за ползите от ранното детско развитие и обучение на децата.

За повече информация:

Йоана Иванова

PR Монте Мюзик

joana@montemusic.net

02/4819582

Жаклин Цочева

Комуникации УНИЦЕФ

jtzocheva@unicef.org

02/9696207

Най-добър старт за всяко дете

07.03.2013 in Проекти

През 2013 г. УНИЦЕФ България откри Център за майчино и детско здраве в област Шумен, който предоставя безплатни домашни ...

Благодетел през мобилен телефон

10.07.2013 in Проекти

Сега имате възможност да подкрепите дългосрочно мисията на УНИЦЕФ в България, като се присъедините към нашите ...

УНИЦЕФ работи на местата с най-тежки условия, за да достигне до най-уязвимите деца. За да спаси живота им. За да защити правата им. За да им помогне да реализират потенциала си. Работим за всяко дете, навсякъде, всеки ден - в над 190 държави и територии - за да създадем по-добър свят за всеки. И никога не се отказваме.