Най-добрият български плувец Петър Стойчев подкрепи кампанията за редовно дарителство на УНИЦЕФ - БЛАГОДЕТЕЛ

02.09.2011 14:00

СОФИЯ, 2 септември 2011 г. - Българският състезател Петър Стойчев, носител на Световната купа по плувен маратон за 11-и път, ще бъде новото лице на програмата на УНИЦЕФ за редовно дарителство „БЛАГОДЕТЕЛ".

Най- добрият български плувец се срещна с Таня Радочай, Представител на УНИЦЕФ за България. Петър Стойчев, който вече от година е БЛАГОДЕТЕЛ на УНИЦЕФ с месечни дарения, безрезервно прие поканата да подкрепи публично програмата за редовно дарителство. „Всеки  БЛАГОДЕТЕЛ  помага на децата да се доближат до мечтите си, а това е безценно.", сподели Таня Радочай и благодари на Стойчев за дългосрочния му ангажимент към децата.

Програмата ще даде възможност на множество хора да се обвържат с общата кауза - да защитят правата на децата в България; да се осигури възможности за образование, развитие и закрила. Малките, но редовни дарения от множество БЛАГОДЕТЕЛИ ще дадат възможност на УНИЦЕФ да реализира мащабни и устойчиви проекти в полза на децата.

През октомври месец тази година, УНИЦЕФ България ще стартира национална комуникационна кампания за популяризирането на програмата.

Присъединете се  към семейството на УНИЦЕФ! Научи как да станеш БЛАГОДЕТЕЛ ТУК!

 

Бъди БЛАГОДЕТЕЛ и дарявай детство!

01.11.2011 in Проекти

Децата имат нужда от грижа всеки ден, всяка минута, постоянно. Ако всеки от нас помага редовно, те няма да бъдат ...

УНИЦЕФ работи на местата с най-тежки условия, за да достигне до най-уязвимите деца. За да спаси живота им. За да защити правата им. За да им помогне да реализират потенциала си. Работим за всяко дете, навсякъде, всеки ден - в над 190 държави и територии - за да създадем по-добър свят за всеки. И никога не се отказваме.