Нова кампания на бутици GIULIAN ще подкрепя проектите на УНИЦЕФ в България до края на годината

13.11.2017 17:42

 

„Защото твоят нов часовник не само ще показва точното време, а ще дари безценно време на децата.“

В периода 13 ноември – 31 декември 2017 г. GIULIAN дарява 200 лв. от всяка покупка в магизините на часовник Frederique Constant в подкрепа на проектите на УНИЦЕФ в България. Инициативата е част от дългосрочното партньорство между GUILIAN и Фонда на ООН за децата, в рамките на което веригата прави регулярни фирмени дарения и ангажира своите служители и клиенти в обща казуза.

В допълнение клиентите на GIULIAN ще имат възможностда се включат в инициативата с персонално дарение на каса или онлайн в подкрепа на най-уязвимите деца в страната.

„Защото твоят нов часовник не само ще показва точното време, а ще дари безценно време на децата.“

За УНИЦЕФ:
УНИЦЕФ насърчава прилагането на правата и повишаване на благосъстоянието на всяко дете посредством всяка своя дейност. Заедно с нашите партньори ние работим в 190 страни и територии, за да превърнем този ангажимент в практически действия в полза на всички деца, навсякъде по света, полагайки особени усилия да достигнем до най-уязвимите и социално изключени деца. 

*УНИЦЕФ не се ангажира и не подкрепя конкретни търговски марки и продукти. 

УНИЦЕФ работи на местата с най-тежки условия, за да достигне до най-уязвимите деца. За да спаси живота им. За да защити правата им. За да им помогне да реализират потенциала си. Работим за всяко дете, навсякъде, всеки ден - в над 190 държави и територии - за да създадем по-добър свят за всеки. И никога не се отказваме.