Orange Center пуска нова серия дарителски коледни картички в подкрепа на УНИЦЕФ

24.11.2017 15:33

 

Търговската верига добавя към колекцията си от благотворителни артикули и вечната детска класика „Питър Пан“ 

За четвърта поредна година клиентите на Orange Center имат възможност да купят дарителски картички за себе си и своите близки, като по този начин подкрепят каузите на УНИЦЕФ в България. Обновената благотворителната серия включва тринадесет нови празнични дизайна и е достъпна както във физическите магазини на веригата, така и онлайн на www.orangecenter.bg

Вече в продажба е и новото попълнение в детската поредица на издателство Orange Books в подкрепа на УНИЦЕФ – „Питър Пан“ на Джеймс Матю Бари. Книгата е сред най-обичаните класики за деца и се е превърнала в символ на любовта към свободата и очарованието на детството. Цветните илюстрации са направени специално за новото издание и са дело на младата художничка Матея Аркова. Част от поредицата с кауза са и изданията „Малкият принц“, „Алиса в Страната на чудесата“ и „Алиса в Огледалния свят“. 

Orange дарява печалбата от продажбата на всички благотворителни артикули в полза на УНИЦЕФ в България. Приходите от кампанията са в подкрепа на инициативата „Заедно от детската градина“. Тя допринася за изграждането на приобщаваща и подкрепяща образователна среда в детските градини, която да гарантира пълноценното развитие на талантите и потенциала на всяко дете, с фокус върху момчетата и момичетата със специфични потребности. 

*За заявка на по-голямо количество картички и книги: Яни Дончев, +359 885 624 373, y_donchev@orange-bg.com

Повече за каузата на Orange Сenter и УНИЦЕФ България може да видите тук:  http://unicef.orangecenter.bg/ 

За УНИЦЕФ: 
УНИЦЕФ работи на местата с най-тежки условия, за да достигне до най-уязвимите деца. За да спаси живота им. За да защити правата им. За да им помогне да реализират потенциала си. Работим за всяко дете, навсякъде, всеки ден - в над 190 държави и територии - за да създадем по-добър свят за всеки. И никога не се отказваме.

За повече информация:  
Жаклин Цочева, Директор Комуникации  
УНИЦЕФ България  
Тел.: 02/9696207  
E-mail: jtzocheva@unicef.org

 

 

 

Превенция на отпадането от училище

01.10.2008 in Проекти

Образованието в България заема челно място в ценностната система на българина, като този приоритет придоби още ...

Всички деца имат права. Всеки може да помогне

20.11.2006 in Проекти

Със специалното участие на Димитър Бербатов, Посланик на добра воля на УНИЦЕФ за ...

Заедно от детската градина

22.10.2015 in Проекти

bTV и УНИЦЕФ стартират нова социална кампания за децата със специфични ...

NOVA и УНИЦЕФ обединяват сили в благотворителния телетон: „Бъди част от положителната промяна за всяко дете“

10.11.2017 in Проекти

Уникалният за България спектакъл под купола на цирк „Балкански“ ще се излъчи на живо в ефира на NOVA с водещи Ани Салич ...

Световен ден на детето, #ЗаВсякоДете

16.11.2017 in Проекти

#СветовнияДенНаДетето е послание към децата, от децата – за по-добро бъдеще за всяко дете. ...

УНИЦЕФ работи на местата с най-тежки условия, за да достигне до най-уязвимите деца. За да спаси живота им. За да защити правата им. За да им помогне да реализират потенциала си. Работим за всяко дете, навсякъде, всеки ден - в над 190 държави и територии - за да създадем по-добър свят за всеки. И никога не се отказваме.