Orange center създаде коледна колекция от картички в подкрепа на УНИЦЕФ в България

13.11.2014 11:34

Тази година, като част от дългосрочното партньорство с УНИЦЕФ, Orange center създаде специална благотворителна колекция от коледни картички. Печалбата от тях ще бъде дарена в подкрепа програмата на Детският фонд на ООН в България, адресираща причините за отпадане и незаписване на децата в училище.

Част от дарителските картички са създадени от деца, като знак на солидарност с децата в нужда, по време на конкурса за детска рисунка, организиран от екипа на Orange center през лятото на 2014г.

Пълната колекция от картички се предлагат единствено във веригата магазини на Оrange Center. Компаниите, които желаят да подкрепят УНИЦЕФ, за да има възможност всяко дете да получи достъп до образование, ще могат да поръчат избраните от тях картички директно от Orange center или онлайн на адрес: https://www.orangecenter.bg/gifts/koledni-kartichki-orange-i-unicef

ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ:

Виктор Мирчев, Мениджър Комуникации, Оrange Center
тел.: +359 885 624 373, е-mail: v_mirchev@orangebg.com

Жаклин Цочева, Директор Комуникации, УНИЦЕФ България,
тел.: 02/9696208, jtzocheva@unicef.org

За УНИЦЕФ:

УНИЦЕФ е Детският фонд на Организацията на Обединените Нации и част от голямото семейство на ООН. От 1946 година насам, УНИЦЕФ е водеща организация, работеща в полза на децата, представена в над 190 страни по света. УНИЦЕФ помага за оцеляването и благоденствието на децата от ранното детство до юношеството. УНИЦЕФ оказва помощ в областта на детското здравеопазване и пълноценното хранене, за осигуряване на основно образование за всички момичета и момчета, както и за закрила на децата от насилие, експлоатация и СПИН. УНИЦЕФ се финансира изцяло от доброволни дарения на отделни лица, фирми, фондации и правителства.

УНИЦЕФ работи на местата с най-тежки условия, за да достигне до най-уязвимите деца. За да спаси живота им. За да защити правата им. За да им помогне да реализират потенциала си. Работим за всяко дете, навсякъде, всеки ден - в над 190 държави и територии - за да създадем по-добър свят за всеки. И никога не се отказваме.