Познайте часа с Гюлиян и УНИЦЕФ

23.02.2018 16:56

 © GIULIAN

Време е да спрем и да се насладим на миговете щастие, време е за пълноценното развитие на децата на 21 век, време е да подкрепим творческото мислене и нагласи на най-малките... Времето е сега! 

 

Детската градина е любимо място за децата, където биват стимулирани техните таланти и умения.

Екипът на Гюлиян посети момичетата и момчетата от четвърта група на 124-та детска градина "Бърборино" в София, чийто екип показва неизмерима любов към децата, търпение и всеотдайност. С много смях, приятни емоции и игри показахме на децата как да познават часа и кои са основните елементи на часовника. По типичния за тях искрен и непринуден начин те изразиха широките си интереси, знания и безгранично любопитство по време на срещата си с непознатите за тях гости.

S8C25768

За любознателната група имаше специални подаръци, а екипът на Гюлиян с радост си припомни тези специални моменти от детството, в които детската градина е символ на радостта, веселието, творчеството и знанието.

S8C18459 

Инициативата е част от дългосрочното партньорство между GUILIAN и УНИЦЕФ, в рамките на което веригата прави регулярни фирмени дарения и ангажира своите служители и клиенти в обща кауза – да осигурим по-добро бъдеще на всички деца в България. 

S8C21667 

124-та детска градина „Бърборино“ е една от 35-те детски градини в страната, включени в проекта „Заедно от детската градина“, който подпомага изграждането на приобщаваща среда за децата със специфични нужди и увреждания.

S8C30854 

Научете повече за програмите на УНИЦЕФ в страната, както и за начините, по които може да ги подкрепите на www.unicef.bg.

S8C29215

 Снимки: Гюлиан.

 

Всички деца имат права. Всеки може да помогне

20.11.2006 in Проекти

Със специалното участие на Димитър Бербатов, Посланик на добра воля на УНИЦЕФ за ...

Световен ден на детето, #ЗаВсякоДете

16.11.2017 in Проекти

#СветовнияДенНаДетето е послание към децата, от децата – за по-добро бъдеще за всяко дете. ...

УНИЦЕФ работи на местата с най-тежки условия, за да достигне до най-уязвимите деца. За да спаси живота им. За да защити правата им. За да им помогне да реализират потенциала си. Работим за всяко дете, навсякъде, всеки ден - в над 190 държави и територии - за да създадем по-добър свят за всеки. И никога не се отказваме.