Работилница за родители - най-добрият опит

24.02.2013 13:39

В последния епизод на документалната поредица “Такъв е животът – Работилница за родители” е време за равносметка. В последната серия се връщаме при всички наши любими герои, които са посещавали изминалата есен Работилниците за родители, организирани от УНИЦЕФ, из страната. Ще видим колко са пораснали децата, какви са научили родителите и как са успели да приложат знанията си в отношенията с децата си. Ще си припомним най-интересните и полезни моменти от работилниците, в които присъстваха Ани Салич, Калин Сърменов, Дани Колева, Елена Петрова, Тити Папазов и Графа.

Работилниците за родители са инициатива на Уницеф в различни държави в света. В България се организират вече за втори път в 12 населени места, като през пролетта на 2013г. предстои следващ курс.   Повече информация за Работилници за родители, организирани от УНИЦЕФ, можете да откриете на www.unicef.bg

 

Гледайте „Такъв е животът – Работилница за родители” на 24 февруари, неделя от 15.00ч. по bTV.Предаването се осъществява с подкрепата на: 

За повече информация:

Жаклин Цочева, Директор Комуникации УНИЦEФ България

Тел. 029696207, E-mail: jtzocheva@unicef.org

Работилница за родители - Да пораснем заедно

16.11.2011 in Проекти

„Работилниците за родители - Да пораснем заедно" ще предоставят споделено пространство, в което могат да се срещат ...

Такъв е животът - Работилница за родители

08.01.2013 in Проекти

От 6 януари в ефира на bTV съвместно с УНИЦЕФ стартира новия сезон на „Такъв е животът – Работилница за родители”. ...

УНИЦЕФ работи на местата с най-тежки условия, за да достигне до най-уязвимите деца. За да спаси живота им. За да защити правата им. За да им помогне да реализират потенциала си. Работим за всяко дете, навсякъде, всеки ден - в над 190 държави и територии - за да създадем по-добър свят за всеки. И никога не се отказваме.