Работилници за родители ще бъдат организирани през септември 2013г.

08.05.2013 09:29

В края на август 2013г. ще бъде обявен графикът на работилницте. 

През  2012 г., УНИЦЕФ стартира Работилница за родители с цел да предостави пространство, където родители на най-малки деца могат да споделят своя опит и знания, свързани с грижата за децата, както и да разширят познанията си за детското развитието и психологически потребности през периода на най-ранното детство. Работилницата представлява 11 тематично свързани сесии, по време на които чрез методите на груповата работа, дискусиите, интерактивните упражнения родителите разглеждат различни теми за грижата и отглеждането на децата. 

Опитът на УНИЦЕФ и обратната връзка на родителите показват, че родителите имат потребност и активно търсят  информация, насоки и подкрепа, за да се чувстват уверени и компетентни в своите взаимоотношения с децата. 
 

Работилница за родители - Да пораснем заедно

16.11.2011 in Проекти

„Работилниците за родители - Да пораснем заедно" ще предоставят споделено пространство, в което могат да се срещат ...

Такъв е животът - Работилница за родители

08.01.2013 in Проекти

От 6 януари в ефира на bTV съвместно с УНИЦЕФ стартира новия сезон на „Такъв е животът – Работилница за родители”. ...

УНИЦЕФ работи на местата с най-тежки условия, за да достигне до най-уязвимите деца. За да спаси живота им. За да защити правата им. За да им помогне да реализират потенциала си. Работим за всяко дете, навсякъде, всеки ден - в над 190 държави и територии - за да създадем по-добър свят за всеки. И никога не се отказваме.