ТАКЪВ Е ЖИВОТЪТ - РАБОТИЛНИЦА ЗА РОДИТЕЛИ Когато трябва да сложим граници

18.01.2013 11:59

В следващия епизод на “Такъв е животът – работилница за родители” ще поговорим за това как да изразяваме ясно посланията си към децата ни и как най-ясно можем да кажем “не”.

Деси и Румен се настройват за появата на второто си дете и посещават редовно срещите на работилницата за родители, организирана от УНИЦЕФ в Плевен. Известният поп изпълнител, продуцент и баща на две малки деца Влади Ампов – Графа е на гости на поредната работилница в града. Той споделя, че бащинството го променило изцяло и няма нищо против да споделя грижите за децата с жена си Мария. Какво още разказа популярният певец за това как се справя с възпитанието им, ще видите в неделя от 15ч. само по bTV.

Вили и Ивайло от Левски са родители от скоро на малката Емилияна. Нейната поява е била непланирана и доста е объркала плановете им за висше образование и футболна кариера, но двамата са щастливи и горди родители. Как успяват да съчетаят студенството и родителството и може ли един татко да направи кисел, вижте в третия епизод на “Работилница за родители”.

Галин и дългогодишната му приятелка Теди са изцяло погълнати от грижите по новородения Ясен. Семейството е заобиколено от по-възрастни поколения и бабите помагат, но все още двамата имат много въпроси относно родителството. Как се гледа бебе на село и доколко старите традиции се сблъскват с новите практики във възпитанието на децата, ще ви разкажем в неделя в третия епизод на поредицата.

Гледайте „Такъв е животът – Работилница за родители” на 20 януари, неделя от 15.00ч. по bTV.

Повече за Работилници за родители, организирани от УНИЦЕФ, можете да откриете на www.unicef.bg

 

Предаването се осъществява с подкрепата на: 

HAPPY Bar&Grill

 

За повече информация:
Жаклин Цочева, Директор Комуникации УНИЦEФ България    
Тел. 029696207, E-mail: jtzocheva@unicef.org

Работилница за родители - Да пораснем заедно

16.11.2011 in Проекти

„Работилниците за родители - Да пораснем заедно" ще предоставят споделено пространство, в което могат да се срещат ...

Такъв е животът - Работилница за родители

08.01.2013 in Проекти

От 6 януари в ефира на bTV съвместно с УНИЦЕФ стартира новия сезон на „Такъв е животът – Работилница за родители”. ...

УНИЦЕФ работи на местата с най-тежки условия, за да достигне до най-уязвимите деца. За да спаси живота им. За да защити правата им. За да им помогне да реализират потенциала си. Работим за всяко дете, навсякъде, всеки ден - в над 190 държави и територии - за да създадем по-добър свят за всеки. И никога не се отказваме.