УНИЦЕФ България вече с мобилно приложение!

31.01.2013 16:15

В ерата на комуникациите е по-важно от всякога да съхраним човечността си. Благотворителността стана мобилна, социалните каузи - модерни и технологични, добрите дела са на един клик разстояние. Никога не е било по-лесно да помагаме.

От януари тази година всеки от нас може да дарява лесно и удобно за децата в нужда чрез своя смартфон. УНИЦЕФ България кани своите приятели на вълнуващо мобилно пътешествие в света на добрите дела, където всяко дете има възможност да расте здраво, образовано, защитено, обградено от грижа и любов. Един свят, в който дарителите с широки сърца променят детските съдби и могат да се докоснат до историите на децата, на които помагат.

Приложението ще предоставя актуална информация за проектите на УНИЦЕФ в страната и по света, дарителски кампании и инициативи. Приложението има за цел да доближи дейността на организацията до дарителите, да повиши доверието им чрез регулярна информация, прозрачност и отчетност, както и да предостави възможност за редовни дарения с  кредитна/дебитна карта.

УНИЦЕФ призовава дарителите си да помагат не само по специални поводи и празници, а през цялата година като БЛАГОДЕТЕЛИ. Защото децата имат нужда от грижа всеки ден, постоянно.

Присъединете се и вие! Изтеглете дарителското приложение на УНИЦЕФ от GooglePlay или AppStore и изберете да помогнете на децата в нужда.

Казват, че едно добро дело е толкова голямо, колкото броят на хората, които го подкрепят. Включете се и вие и не забравяйте да споделите с приятели.

За УНИЦЕФ
УНИЦЕФ е Детският фонд на Организацията на Обединените Нации и част от голямото семейство на ООН. От 1946 година насам, УНИЦЕФ е водеща организация, работеща в полза на децата, представена в над 190 страни по света. УНИЦЕФ помага за оцеляването и благоденствието на децата от ранното детство до юношеството. УНИЦЕФ оказва помощ в областта на детското здравеопазване и пълноценното хранене, за осигуряване на основно образование за всички момичета и момчета, както и за закрила на децата от насилие, експлоатация и СПИН. УНИЦЕФ се финансира изцяло от доброволни дарения на отделни лица, фирми, фондации и правителства.


За повече информация:
Жаклин Цочева, Комуникации и връзки с обществеността, УНИЦЕФ България, тел.: 02-96-96-207, Email: jtzocheva@unicef.org

Бъди БЛАГОДЕТЕЛ и дарявай детство!

01.11.2011 in Проекти

Децата имат нужда от грижа всеки ден, всяка минута, постоянно. Ако всеки от нас помага редовно, те няма да бъдат ...

Има деца, които не мечтаят за играчки

01.12.2012 in Проекти

Помогни на Дядо Коледа и УНИЦЕф да стигнат до децата в нужда. ...

Благодетел през мобилен телефон

10.07.2013 in Проекти

Сега имате възможност да подкрепите дългосрочно мисията на УНИЦЕФ в България, като се присъедините към нашите ...

УНИЦЕФ работи на местата с най-тежки условия, за да достигне до най-уязвимите деца. За да спаси живота им. За да защити правата им. За да им помогне да реализират потенциала си. Работим за всяко дете, навсякъде, всеки ден - в над 190 държави и територии - за да създадем по-добър свят за всеки. И никога не се отказваме.