Уникална вечер с Графа и децата на България!

13.11.2013 12:25

                                                                                    Снимка: Антон Попов

Уникална вечер с Графа и децата на България! 

На 12-ти ноември, с голям концерт в Зала 1 на НДК, завърши националното турне на Графа „Заедно за децата на България“. Любимият изпълнител, заедно със своите изключителни музиканти, пя и танцува повече от два часа с близо пет хиляди усмихнати и щастливи фенове.

В началото на концерта, г-жа Таня Радочай, представител на УНИЦЕФ за България, поздрави публиката и благодари на всички, които помагат на УНИЦЕФ, за да може децата на България да останат да живеят в семейството си и да получат най-добрата грижа.

През октомври 2013 г. УНИЦЕФ България и Графа  започнаха турнето в подкрепа на кампанията „Мобилен благодетел“, за да се популяризира нов, лесен и удобен начин за редовни дарения, чрез изпращане на SMS на номер 1021. Всеки, който е закупил билети за турнето, също помага, защото 50 % от приходите са в полза на каузите на УНИЦЕФ. 


Огромно БЛАГОДАРЯ на всички, които се присъединиха към семейството на БЛАГОДЕТЕЛ.


За повече информация:

Жаклин Цочева, Комуникации, УНИЦЕФ България,
Тел.: +359 2 / 96 96 208
Факс: +359 2 / 96 96 209


За УНИЦЕФ:

УНИЦЕФ е Детският фонд на Организацията на Обединените Нации и част от голямото семейство на ООН. От 1946 година насам, УНИЦЕФ е водеща организация, работеща в полза на децата, представена в над 190 страни по света. УНИЦЕФ помага за оцеляването и благоденствието на децата от ранното детство до юношеството. УНИЦЕФ оказва помощ в областта на детското здравеопазване и пълноценното хранене, за осигуряване на основно образование за всички момичета и момчета, както и за закрила на децата от насилие, експлоатация и СПИН. УНИЦЕФ се финансира изцяло от доброволни дарения на отделни лица, фирми, фондации и правителства.

 

 

Бъди БЛАГОДЕТЕЛ и дарявай детство!

01.11.2011 in Проекти

Децата имат нужда от грижа всеки ден, всяка минута, постоянно. Ако всеки от нас помага редовно, те няма да бъдат ...

Благодетел през мобилен телефон

10.07.2013 in Проекти

Сега имате възможност да подкрепите дългосрочно мисията на УНИЦЕФ в България, като се присъедините към нашите ...

УНИЦЕФ работи на местата с най-тежки условия, за да достигне до най-уязвимите деца. За да спаси живота им. За да защити правата им. За да им помогне да реализират потенциала си. Работим за всяко дете, навсякъде, всеки ден - в над 190 държави и територии - за да създадем по-добър свят за всеки. И никога не се отказваме.