Защо да партнирате с УНИЦЕФ?

УНИЦЕФ предлага на своите корпоративни партньори уникална възможност да поставят името си до най-уважаваната световна организация, работеща в полза на децата.

Партнирайки си с УНИЦЕФ в маркетинг инициативи свързани с конкретна кауза, корпорациите и компаниите могат да подобрят разпознаването на марката си, да увеличат продажбите, да подсилят връзките с клиентите и потребителите си, както и да увеличат пазарния си дял. Стратегическите грантове и дарения могат да подкрепят програми, пряко свързани с интереса и основните компетенции на компанията, да ангажират служителите чрез различни инициативи и програми за дарения или да увеличат даренията в натура.

УНИЦЕФ може да предложи подкрепа в областта на маркетинга, комуникациите и връзките с обществеността чрез следните предимства:

Глобално влияние

УНИЦЕФ присъства в над 190 страни по света и може да се съпоставя с влиянието на водещите глобални марки. УНИЦЕФ работи с правителства и в партньорства с местните общности.

Международни марки

УНИЦЕФ работи с партньори за създаването на глобално признати марки. Такива са например: програмата "Промяна за добро" с авиокомпанията Бритиш Еъруейс; програмата "Плати и напусни хотел за децата" с веригата хотели Шератон / Старууд хотели; "Заедно за УНИЦЕФ" с футболен клуб "Манчестер Юнайтед много други

Репутация и разпознаване

Изградете репутацията на компанията си чрез асоцииране със световна водеща организация, работеща за благото на децата.

Посланици на добра воля

УНИЦЕФ е организация подкрепена от безпрецедентно голям брой международно признати знаменитости и посланици на добра воля от всички възрасти и сфери на обществения живот.

Дългосрочен ангажимент

Дейността на УНИЦЕФ е непрекъсната, което позволява на компанията ви да преследва своите дългосрочни стратегически цели. УНИЦЕФ цели изграждането на дългосрочни партньорства с компании за постигане на максимален ефект и за двете страни.

УНИЦЕФ работи на местата с най-тежки условия, за да достигне до най-уязвимите деца. За да спаси живота им. За да защити правата им. За да им помогне да реализират потенциала си. Работим за всяко дете, навсякъде, всеки ден - в над 190 държави и територии - за да създадем по-добър свят за всеки. И никога не се отказваме.